Професионално почистване на лице

Всеки тип кожа, дори и суха кожа, се нуждае от тази професионална процедура

Какво е професионално почистване на лице?

Професионалното почистване на лице е процесът на почистване на кожата на лицето от примеси, слой от мъртви клетки – кератинизирани частици, които пречат на проникването на хранителни вещества, предизвикват запушване на мастните жлези, както и излишен себум, съдържащ се уличен прах и вредни токсини.

Почистването на лице дава добър козметичен резултат, като същевременно се грижи за мазна и проблемна кожа – има и лечебен ефект.

Защо е важно редовно да почистване лицето си професионално?

По време на процедурата се отстраняват не само възпалителни елементи (комедони), но се ексфолира кератинизирания епидермис, стимулира се кръвообращението и метаболитните процеси в кожата, което води до нормализирането на мастните жлези.

Редовното почистване на лицето е предпоставка за поддържане на здрава кожа, както и предотвратяване признаците на преждевременно стареене.

Какъв е ефектът от почистването на лице?

Почистени пори

Позволява да се почистят порите, което помага за намаляване на възпалителните процеси по повърхността на кожата.

Естетически блясък

Кожата възвръща блясъка си и възможността отново да диша със всяка своя клетка. Предава естетическа привлекателност

Здрава Кожа

Няколко дни след тази процедура кожата става еластична и мека, добре се овлажнява и изглежда здрава.

В медико-козметичен кабинет MedEstika ще изберем най-добрия метод за почистване на лицето , като вземем предвид вида, характеристиката на кожата и желанието на клиента. За повече информация, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0879 98 66 99 или да ни пишете на страницата ни във фейсбук.

  • Запазване на час
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Лична информация